PRODUSE

APĂ NECARBOGAZOASĂ (PLATĂ)

 

Apa din NOY are un conţinut foarte scăzut de minerale, având un Rs (reziduu sec) de sub 50 mg/l şi un pH de 7,81. Este, aşadar, o apă uşor alcalină cu o mineralizaţie foarte scazută.

 

Valorile sărurilor minerale adăugate în urma procesului de remineralizare o recomandă pentru un consum zilnic, împreună cu pH-ul ale cărui valori sunt conforme cu limitele recomandate, între 6 şi 8,5.

7.81

Ca

Mg

Na

HCO3

SO4 (Sulfați)

NO3 (Nitrați)

pH

Rez. sec

5.956 mg/l

0.697 mg/l

0.939 mg/l

29.89 mg/l

14.42 mg/l

1.69 mg/l

45.2

2L

0.5L

5L

APĂ

CARBOGAZOASĂ

 

Varianta carbogazoasă a apei din NOY este o apă acidulată lejeră, datorită concentraţiei de 1500 mg/l de CO2. Remineralizarea acesteia are loc dupa toate procesele de filtrare, lăsând-o cu mai puţin Ca, Na şi Mg decât varianta plată.

 

Ca

Mg

Na

HCO3

CO2

SO4 (Sulfați)

NO3 (Nitrați)

pH

Rez. sec

4.179 mg/l

0.596 mg/l

0.901 mg/l

42.70 mg/l

1500 mg/l

24.02 mg/l

0.57 mg/l

5.32

51

2L

0.5L

PROCES TEHNOLOGIC

Începând cu anul 2010, Lavmi Perla a inițiat investiția pentru o instalație medie de îmbuteliere a apei din sursa F2, Dărmănești. Suprafața totală de 900 mp cuprinde toate utilajele necesare unei filtrări ireproșabile a apei. Calitatea acesteia este deja superioară, deoarece provine dintr-un foraj de mare adâncime.

Sursa de apă este constituită din acviferul de adâncime aflat în proximitatea halei de îmbuteliere, exploatat printr-un foraj artezian cu adâncimea de 140 m. Forajul are un diametru de 311 mm, cu un diametru al coloanei de 200 mm și un debit de 9,1 mc/oră.

 

Toate echipamentele folosite în procesul de extracție și îmbuteliere respectă normele în vigoare și se află în prima parte a vieții, atât din punctul de vedere al utilizării cât și din cel al noutății modelelor.

Produsul final este o apă de masă mineralizată, purificată microbiologic prin procedeul numit osmoză inversă. Etapele acesteia cuprind o filtrare primară, o primă filtrare intermediară, o dedurizare, o a doua filtrare intermediară și o filtrare finală. Elementele de filtrare din inox, cuarț, cărbune și polipropilenă asigură o filtrare completă și obținerea unei ape pure. La finalul acestor multiple filtrări, apa este stocată într-un bazin de apă pură, trece prin instalaţia de mineralizare, apoi este trimisă către linia de îmbuteliere.

Deoarece nu există surse multiple de apă și instalația este amenajată în imediata apropiere a sursei, riscul contaminării apei după extracție este mult scăzut, ca și nevoia de a depozita cantități mari de produse pentru a asigura un flux constant de aprovizionare.

 

Calitatea apei a fost dusă mai departe și în ergonomia ambalajului, reflectată în diametrele mai înguste ale ambalajelor de 0.5, respectiv 2 litri și deschiderile mai mari ale fiecărei sticle. Gândită pentru contexte diverse din viața de zi cu zi, forma celor două le crește manevrabilitatea și accesul la conținut.

Suma tuturor condițiilor de mai sus, de la tipul sursei, proximitatea acesteia față de instalația de procesare, până la calitatea filtrării și optimizarea ambalajului, descrie o apă de calitate, “corectă” din punct de vedere fizico-chimic, recomandată pentru un consum zilnic de durată.

Certificări

 

Analiza chimică conform

BA 127722 - 07.04.2015

Emis de Laborex 2000 București

 

Produs microbiologic pur

ST 753/2014

 

Sursa: F2 Dârmănești,

Județul Argeș

© 2016 / APA DIN NOY™ & NOY™ SUNT MARCI ÎNREGISTRATE ALE LAVMI PERLA SRL, SUB LEGISLAȚIA UNIUNII EUROPENE. UTILIZAREA ORICARUI TIP DE CONINUT (TEXT SAU IMAGINE) DIN ACEST MATERIAL FARA PERMISIUNE SCRISA ESTE STRICT INTERZISA.

 

Sursa de apă este constituită din acviferul de adâncime aflat în proximitatea halei de îmbuteliere, exploatat printr-un foraj artezian cu adâncimea de 140 m. Forajul are un diametru de 311 mm, cu un diametru al coloanei de 200 mm și un debit de 9,1 mc/oră.

 

Toate echipamentele folosite în procesul de extracție și îmbuteliere respectă normele în vigoare și se află în prima parte a vieții, atât din punctul de vedere al utilizării cât și din cel al noutății modelelor.

Produsul final este o apă de masă mineralizată, purificată microbiologic prin procedeul numit osmoză inversă. Etapele acesteia cuprind o filtrare primară, o primă filtrare intermediară, o dedurizare, o a doua filtrare intermediară și o filtrare finală. Elementele de filtrare din inox, cuarț, cărbune și polipropilenă asigură o filtrare completă și obținerea unei ape pure. La finalul acestor multiple filtrări, apa este stocată într-un bazin de apă pură, trece prin instalaţia de mineralizare, apoi este trimisă către linia de îmbuteliere.

 

Deoarece nu există surse multiple de apă și instalația este amenajată în imediata apropiere a sursei, riscul contaminării apei după extracție este mult scăzut, ca și nevoia de a depozita cantități mari de produse pentru a asigura un flux constant de aprovizionare.

 

Calitatea apei a fost dusă mai departe și în ergonomia ambalajului, reflectată în diametrele mai înguste ale ambalajelor de 0.5, respectiv 2 litri și deschiderile mai mari ale fiecărei sticle. Gândită pentru contexte diverse din viața de zi cu zi, forma celor două le crește manevrabilitatea și accesul la conținut.

 

Suma tuturor condițiilor de mai sus, de la tipul sursei, proximitatea acesteia față de instalația de procesare, până la calitatea filtrării și optimizarea ambalajului, descrie o apă de calitate, “corectă” din punct de vedere fizico-chimic, recomandată pentru un consum zilnic de durată.

Sursa de apă este constituită din acviferul de adâncime aflat în proximitatea halei de îmbuteliere, exploatat printr-un foraj artezian cu adâncimea de 140 m. Forajul are un diametru de 311 mm, cu un diametru al coloanei de 200 mm și un debit de 9,1 mc/oră.

 

Toate echipamentele folosite în procesul de extracție și îmbuteliere respectă normele în vigoare și se află în prima parte a vieții, atât din punctul de vedere al utilizării cât și din cel al noutății modelelor.

 

Produsul final este o apă de masă mineralizată, purificată microbiologic prin procedeul numit osmoză inversă. Etapele acesteia cuprind o filtrare primară, o primă filtrare intermediară, o dedurizare, o a doua filtrare intermediară și o filtrare finală. Elementele de filtrare din inox, cuarț, cărbune și polipropilenă asigură o filtrare completă și obținerea unei ape pure. La finalul acestor multiple filtrări, apa este stocată într-un bazin de apă pură, trece prin instalaţia de mineralizare, apoi este trimisă către linia de îmbuteliere.

Deoarece nu există surse multiple de apă și instalația este amenajată în imediata apropiere a sursei, riscul contaminării apei după extracție este mult scăzut, ca și nevoia de a depozita cantități mari de produse pentru a asigura un flux constant de aprovizionare.

 

Calitatea apei a fost dusă mai departe și în ergonomia ambalajului, reflectată în diametrele mai înguste ale ambalajelor de 0.5, respectiv 2 litri și deschiderile mai mari ale fiecărei sticle. Gândită pentru contexte diverse din viața de zi cu zi, forma celor două le crește manevrabilitatea și accesul la conținut.

 

Suma tuturor condițiilor de mai sus, de la tipul sursei, proximitatea acesteia față de instalația de procesare, până la calitatea filtrării și optimizarea ambalajului, descrie o apă de calitate, “corectă” din punct de vedere fizico-chimic, recomandată pentru un consum zilnic de durată.